Lam-Lava Oy - käytetyt ja uudet kuormalavat

Eurolavat

Eurolavan koko on 800 x 1200 mm. Tuotevalikoimastamme löytyvät sekä uudet että käytetyt Eurolavat. EUR-lavat ja eurolavan kokoiset kertakäyttölavat ovat yleisimmin käytettyjä lavoja, erityisesti kansainvälisissä toimituksissa. Eurolavat on mitoitettu niin, että niitä kuorma-autoon ja rekkaan voidaan lastata joko kolme eurolavaa pitkittäin tai poikittain kaksi eurolavaa.

Standardin mukainen

Toimittamamme uudet eurolavat ovat ISPM-15 standardin mukaisia. Tästä kertoo lavassa oleva IPPC-tähkäleima. Eurolavan osat siis ovat tarkoin määritellyn kaltaisia. Lavan kulmat ovat viistetyt samoin kuin jalkalautojenkin kulmat. Näiden eurolavan ominaisuuksien vuoksi lastaaminen ja lavojen käsittely pumppukärryillä on helpompaa ja tehokkaampaa.


Eurolavan ISPM 15-standardin käyttöön ottaneet maatLämpökäsittely, josta IPPC-tähkäleima kertoo, tekee lavasta ns. toukkavapaan lavan. Tällöin lavalla voidaan toimittaa turvallisesti tuotteita myös useisiin maihin ulkomaille. Sivun alaosassa oleva linkki on Eviran sivuille, joissa on luettelo ISMP 15- standardin käyttöön ottaneista maista.

Käytetyt eurolavat, kaksi eri laatua

Meillä käytettyjä eurolavoja on kahta eri laatua, käytetty vaihtokelpoinen ja käytetty konepajalaatuinen eurolava. Molemmat lavat on tarkastettu ja tarvittaessa tarkkaan korjattu asianmukaisin toimenpitein.

Samoin kuin uudet eurolavat, soveltuvat myös käytetyt eurolavat hyvinkin vaativaan kuormalavakäyttöön. Käytetyt eurolavat ovat edelleen pitkäikäisiä ja näin ollen ympäristöystävällisiä ratkaisuja, sekä kotimaan, että ulkomaan toimituksiin ja kuljetustarpeisiin.

Eurolavojen korjaus on luvanvaraista

Eurolavojen korjaus on luvanvaraista toimintaa. Ostajan onkin tärkeää huomioida ostopäätöstä tehdessä, että lavoja toimittavalla yrityksellä korjauslupa on kunnossa. Tällöin ostajan ei tarvitse huolehtia lavojen kestävyydestä ja turvallisuudesta vaativammassakaan käytössä. Eikä hän myöskään maksa standardin mukaisen eurolavan hintaa, eurolava nimikkeen alla myytävästä lavasta, joka kuitenkaan ei täytä laatu, kestävyys ym. vaatimuksia.

Meillä eurolavojen korjauksen yhteydessä inspecta valvoo, että käyttämämme korjausosat ovat vaadittavien standardien mukaisia. Sekä myös sitä, että eurolavat korjataan asianmukaisia vaatimuksia noudattaen.

Eurolavojen lisävarusteet

Eurolavoihin lisävarusteiksi, voit hankkia meiltä lavakauluksia (nurkistaan saranoitu, matala seinämä). Lavakauluksia meiltä löytyy niin uusina I- laatuisina kuin nyt myös varastossamme olevina hyvälaatuisina II-laadun lavakauluksina. II-laatuiset kaulukset ovat samaa kuivaa ja hyvää puutavaraa kuin I-laadun lavakauluksetkin. Laudoissa vain on vajaata kanttia ja oksankohdat suurempia.

Toimitamme lavakauluksia myös edullisesti logolla varustettuna. Sekä myös värillisiä lavakauluksia toimitetaan tilaustavarana. Myös kuorman tai lavojen pinoamisen mahdollistavia määrämittaisia välilevyjä ja kansikehikoita löytyy varastostamme, sekä eurolavan pohjalla käytettäviä kovalevyjä ja myös kansivanereita.

Uudet ja käytetyt eurolavat ovat monikäyttöisiä, pitkäikäisiä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja kaikenlaisiin kuljetus- ja varastointi tarpeisiin. https://www.evira.fi/kasvit/tuonti-ja-vienti/puinen-pakkausmateriaali/ispm-15--merkintaoikeus/

Tilaa samalla myös FIN-lavat.

LAM-Lava Oy

Verstaskierto 3
29600 Noormarkku

Puh: 02 6343200
Fax: 02-6494150

Meidät saa parhaiten kiinni seuraavista sähköpostiosoitteista:

FI2002 standardin mukainen kuormalavakeskus - Meiltä löydät: Lavakaulukset, Eurolavat ja FIN-lavat

Design By