Lam-Lava Oy - käytetyt ja uudet kuormalavat
Lavakaulukset


Hanki lavakaulukset Lam-Lavalta. Lavakaulukset ovat lavojen päälle asennettavia reunuksia.  Lavakaulukset ovat käytettävissä aina uudelleen ja näin ollen ne ovat edullinen ja kestävä ratkaisu tuotteiden pakkaamisessa, varastoinnissa ja liikuttamisessa. Toimitamme lavakauluksia suuria määriä teollisuuteen, jossa niitä käytetään erilaisten komponenttien ja pienten osien pakkaamisessa sekä tällaisten osien kuljetuksissa. Pidämme lavakauluksia varastoissamme suuria määriä, joten isojenkaan erien toimittaminen nopealla aikataululla ei tuota ongelmaa.

Lavakaulukset IPPC-merkinnöillä suoraan varastostaLavakaulukset toimitamme 120 kpl:n nipuissa.

Varastossamme heti toimitettavissa olevat koot:

  • 600 x 800 (teholavaan, puolieuroon)
  • 800 x 1200 (EUR-lavalle tai EUR-lavan kokoiselle kertalavalle)
  • 1000 x 1200 (FIN-lavalle tai FIN-lavan kokoiselle kertalavalle)
  • Standardikorkeus lavakauluksilla on 195 mm


Toimitamme myös tarvitsemanne erikoiskokoiset lavakaulukset.

Lavakaulukset ovat pintakäsiteltävissä maalaamalla.

Yrityksenne logon lisääminen lavakauluksiin onnistuu meillä edulliseen hintaan

Lavakaulustemme raaka-aine on ISPM-15 mukaisesti käsitelty havupuu. Lämpökäsittelyn takaa lavassa oleva standardin mukainen IPPC-merkintä. Kauluksessa olevat neljä saranaa ovat galvanoitua terästä.

Meiltä löydät IPPC-leimattujen I-laadun lavakaulusten lisäksi myös edullisempaa II-laatuista IPPC-leimattua lavakaulusta. II-laatuiset kaulukset ovat samaa hyvää, kirkasta ja kuivaa havupuuta kuin I-laatuiset lavakaulukset. Ainostaan laudoissa on vajaata kanttia ja isompia oksia. Käytetyt lavakauluksemme ovat erittäin hyvää laatua. Ne tarkastetaan yksitellen sekä paketoidaan tiiviisti helposti käytettävissä oleviin nippuihin.

Lavakaulukset ja lisäosat:

Maalatut lavakaulukset erottuvat selvästiVarastostamme löytyvät toimitettaviksi lavakaulusten lisäosina käytettävät vanerit ja kovalevyt. Näitä voidaan käyttää lavan pohjalla tai pakkausten kansina. Vanereita on eri vahvuuksina. Kovalevyjen vahvuus on 3 mm. Kovalevyjen kulmat ovat valmiiksi viistotut. Lavakaulukset voidaan myös jakaa välijakajilla, joita myös varastostamme löytyy.

Puisen pakkausmateriaalin tuonti ja vienti (lähde Evira)

Monet metsä- ja puutavaratuholaiset sekä kasvitaudit voivat levitä puisen pakkausmateriaalin välityksellä. Esimerkiksi mäntyankeroinen on vaarallisiin kasvintuhoojiin kuuluva metsätuhooja, joka leviää pakkausmateriaalin välityksellä.

Metsä- ja puutavaratuhoojien leviämisen estämiseksi on laadittu ISPM 15 -standardi, jossa on määritelty vaatimukset kansainvälisessä kaupassa käytettävälle puiselle pakkausmateriaalille. Standardin vaatimukset pitää ottaa huomioon sekä tuonnissa että viennissä.

Puista pakkausmateriaalia valmistava yritys tarvitsee Eviran myöntämän merkintäoikeuden ja tunnusnumeron voidakseen käyttää ISPM 15 -standardin mukaista merkintää pakkausmateriaalissa.

Näiltä sivuilta löydät tietoa puisen pakkausmateriaalin ISPM 15 -standardin mukaisista vaatimuksista kansainvälisessä kaupassa sekä puisen pakkausmateriaalin merkintäoikeudesta.

Linkki Eviran sivuille, joissa lisää tietoa ISPM 15- standardista: https://www.evira.fi/kasvit/tuonti-ja-vienti/puinen-pakkausmateriaali/ispm-15--merkintaoikeus/

LAM-Lava Oy

Verstaskierto 3
29600 Noormarkku

Puh: 02 6343200
Fax: 02-6494150

Meidät saa parhaiten kiinni seuraavista sähköpostiosoitteista:

FI2002 standardin mukainen kuormalavakeskus - Meiltä löydät: Lavakaulukset, Eurolavat ja FIN-lavat

Design By