FIN-lavat

FIN-lavat ovat kooltaan 1000 x 1200 mm. Varastostamme löytyvät uudet ja käytetyt FIN-lavat. FIN-lavoja ja FIN-lavan kokoisia kertakäyttölavoja käytetään yleisesti kotimaisissa ja kansainvälisissä toimituksissa.

FIN-lavat ovat standardin mukaisia lavoja

FIN-lavat ovat uusina aina lämpökäsiteltyjä, eli ne ovat ISPM-15 standardin mukaisia. Lavassa oleva tähkäleima on merkki standardin mukaisuudesta. Käytettyjä FIN-lavoja korjattaessa käytämme niihin tarkoin määriteltyjä standardin mukaisia osia. FIN-lavan kulmapalat sekä laudat ovat viistettyjä, jotta niiden ominaisuudet kaikenlaisissa lastaamiseen ja muuhunkin käsittelyyn liittyvissä asioissa olisi mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Käytetyt FIN-lavat

Käytetty FIN-lava, joka korjataan standardin mukaisin tavoin ja osin, on vaihtokelpoinen ja edelleen sekä pitkäikäinen että vaativaankin käyttöön soveltuva. Tämä kaikki tekee FIN-lavasta muiden hyvien ominaisuuksien lisäksi ympäristöystävällisen tuotteen.

Kysy lisää

FIN-lavojen korjaus on luvanvaraista

FIN-lavojen korjaus on luvanvaraista toimintaa. Onkin tärkeää, että ostaja ostopäätöstä tehdessä huomioi, että lavoja toimittavalla yrityksellä korjauslupa on kunnossa. Ostajan ei tällöin tarvitse huolehtia lavojen kestävyydestä ja turvallisuudesta vaativammassakaan käytössä, vaan voi olla varma, että FIN-lava kestää suurta painoa ja kovempaakin käsittelyä. Tällöin ostaja tietää maksavansa lavasta, joka täyttää standardin mukaiset vaatimukset laadun ja kestävyyden suhteen. Eikä lavasta jota kutsutaan FIN-lavaksi, mutta joka ei sitä ole.

FIN-lavat ja lisävarusteet

Lisävarusteiksi Fin-lavoihin löydät meiltä lavakaulukset (matala seinämä, jonka nurkissa on saranat).

Uusi lavakaulus: I-laatuinen lavakaulus on IPPC-leimattu. Hyvälaatuista havupuuta. Saranat ovat galvanoitua terästä. II-laatuinen lavakaulus on IPPC-leimattu. Hyvälaatuista havupuuta ja saranat galvanoitua terästä. II-laadun lavakauluksessa laudoissa on vajaata kanttia ja suurempia oksakohtia.

Lavakaulukset voidaan toimittaa logolla varustettuna. Lisäksi tilaustavarana onnistuvat myös varillisten lavakaulusten toimitukset asiakkaalle.

Lavakaulusten pakkauksissa lavakauluksia on 120 kpl. Kuljetusten yhteydessä lavakauluksia mahtuu lavametrille 240 kpl.

Varastostamme löytyy myös kuorman ja lavojen pinoamiseen käytettäviä määrämittaisia kansikehikoita löytyy varastostamme, sekä FIN-lavan pohjalle käytettäviä kovalevyjä ja myös kansivanereita.

Ota yhteyttä

Tilaa tarvitsemasi lavat meiltä

Uudet ja käytetyt FIN-lavat soveltuvat pitkäikäisyytensä ja ympäristöystävällisyytensä vuoksi ratkaisuksi kaikenlaisiin kuljetus- ja varastointitarpeisiin.

Tilaa samalla myös eurolavat.

Pyydä tarjous

Miksi tilata Fin-lavat meiltä

  • Laadukkaat lavat
  • Toimitusvarmuus
  • Perheyritys jo vuodesta 1989

Ota yhteyttä ja kysy lisää

02 634 3200